Translate

Lyssna

För bästa upplevelse och funktion av denna webbplats vänligen aktivera javascript.

Aleksandra, Logistik-trainee

"Det känns jättebra! Det verkar som en jättebra plats att jobba på, alla är supertrevliga och hjälpsamma."

Aleksandra


Vi vill välkomna Aleksandra Kakol som är ny trainee på huvuduppdrag Hälsa och ska arbeta med logistik inom äldreomsorgen. Hennes första uppdrag kommer att vara projektet Heltid som norm.

Hej Aleksandra! Hur känns det att vara i Ängelholms kommun?

– Det känns jättebra! Det verkar som en jättebra plats att jobba på, alla är supertrevliga och hjälpsamma. Enhetschefer och andra som jag har hunnit träffa verkar ha koll på läget och medborgarna i fokus vilket jag gillar jättemycket.

Du tillhör Familjen Helsingborgs traineeprogram, hur hamnade du där?

– Jag sökte trainee-programet eftersom det verkade som en spännande möjlighet att få arbeta inom och lära sig hur kommunal verksamhet fungerar, men även få utvecklas genom de många trainee-aktiviteter som jag får ta del av. Under rekryteringsprocessens fick jag reda på att tjänsten som logistik-trainee inom äldreomsorgen, som jag var intresserad av, var placerad i Ängelholm – jag tackade ja till den och nu är jag här.