Translate

Lyssna

För bästa upplevelse och funktion av denna webbplats vänligen aktivera javascript.

Ett år till fotbolls-EM F17 i Ängelholm

Om ett år är det avspark för fotbolls-EM F17 där Pia Sundhages F03-lag ska representera Sverige och Ängelholm är en av fyra värdstäder. Men redan den 17 september i år kan du få en försmak när Sverige möter Spanien i för-EM på Ängelholms idrottsplats.

År 2020 kommer UEFA F17-EM i fotboll att spelas i Sverige den 9-22 maj där Ängelholms kommun är stolt medarrangör tillsammans med UEFA och de övriga värdstäderna Halmstad, Falkenberg och Varberg. Matcherna i Ängelholm kommer att spelas på Ängelholms idrottsplats den 10 maj, 13 maj och den 16 maj. Vilka lag som kommer spela i Ängelholm är ännu inte klart.

Som en vänskaplig uppladdning inför huvudturneringen 2020 ska det spelas för-EM i höst. Den 11-17 september kommer F03-landslaget matchas mot Europas två bästa lag Spanien och Tyskland, samt USA. I Ängelholm har du möjlighet att se Sverige mäta sig mot Spanien den 17 september på Ängelholms idrottsplats.

Här spelas för-EM 11-17 september
Ängelholms idrottsplats: Sverige-Spanien 17 september
Halmstad, Örjans Vall: Sverige-Tyskland 14 september
Falkenberg arena: Sverige-USA 11 september
Varberg Påskbergsvallen: Spanien-Tyskland 11 september, Tyskland-USA 17 september

Om ett år är det avspark för fotbolls-EM F17 där Pia Sundhages F03-lag ska representera Sverige och Ängelholms kommun är stolt medarrangör tillsammans med fyra andra värdstäder. Den 17 september i år kan du få en försmak när Sverige möter Spanien i för-EM på Ängelholms idrottsplats.

Andra sidor under ämnet Nyheter