Translate

Lyssna

För bästa upplevelse och funktion av denna webbplats vänligen aktivera javascript.

Nu startar vi med våra nya agila introduktionsträffar en gång i månaden

I september startade vi med ett nytt upplägg på våra introduktionsträffar för nyanställda. Vi vill att alla våra nyanställda ska känna att de är varmt välkomna och att de är en viktig del av Ängelholms kommun – Sveriges första agila kommun!

Introduktionen

Hur går den nya introduktionsträffen till?

Vi har skapat en cafémodell med stationer där deltagarna i mindre grupper får diskutera olika områden/teman. Ett av områdena är hur det är att vara medarbetare i en agil kommun. Givetvis bjuder vi på ”gofika” och blandar information och diskussioner med tävlingsmoment och filmer. Det blir lite trångt och mycket folk som sorlar precis som det ska vara på ett bra café. Inleder gör vår kommundirektör som givetvis vill träffa och hälsa alla våra nya medarbetare välkomna till Ängelholms kommun.

 ”Trevligt, välkomnande och med bra upplägg"

Responsen på det nya upplägget har varit positiv. Speciellt tyckte man om att det fanns olika stationer med möjlighet att röra på sig och diskutera i mindre grupper. Upplägget upplevdes välkomnande med intressant och lagom mängd information. Även den goda och flexibla fikan uppskattades av våra nya medarbetare.

Vi tackar våra nya medarbetare för en trevlig introduktionseftermiddag och ser fram emot att träffa nästa gäng i november!

Anna - introduktion

Andra sidor under ämnet Nyheter