Translate

Lyssna

För bästa upplevelse och funktion av denna webbplats vänligen aktivera javascript.

Lena Östblom nominerad till Årets HR-chef

Ängelholms kommuns HR-chef Lena Östblom är nominerad till utmärkelsen Årets HR-chef av branschföreningen Sveriges HR Förening.
– Det är fantastiskt roligt att vara en av finalisterna för utmärkelsen Årets HR-chef 2018. Tillsammans har vi byggt Sveriges första agila kommunorganisation och utvecklat det agila arbetssättet för medborgarnas bästa. Nomineringen känns som en viktig bekräftelse på allt fantastiskt arbete vi gör tillsammans i Ängelholms kommun, säger Lena Östblom.

De båda andra nominerade till utmärkelsen Årets HR-chef är Louise Ring, HR-direktör på Axfood, och Henrik Dider, HR-direktör på Scandic Sverige. Vinnaren utses på HR-galan i Stockholm den 9 oktober. Då utses också vinnarna i kategorierna Sveriges HR-profil och Sveriges HR-medarbetare. Bland övriga nominerade märks bland andra Morgan Alling och Petter Stordalen.

HR-föreningens kriterier för Årets HR-chef är:

Årets HR-chef ska tillsammans med sitt team ha byggt en holistisk och hållbar kultur där laget går före jaget. Tillsammans är nyckelordet där HR-chefens team och organisation i stort får människor att må och prestera bättre. Denna person ska vid flera tillfällen med sina osjälviska insatser ha bidragit till en positiv förflyttning vilken skapat ett hållbart arbetsliv med långsiktiga resultat för organisationen och dess medarbetare. Man kan vara en bred HR-chef eller chef för någon av disciplinerna inom HR.”

Läs mer om nomineringarna på Sveriges HR-förenings hemsida Länk till annan webbplats.

Lena HR-chef

Andra sidor under ämnet Nyheter